Vízgazdálkodás

A PLANET EXPO idei fókuszába az élelmiszer került, amelyet az esemény a lehető legteljesebben jár körül, különös tekintettel az ellátás biztonságára, az egészséges, fenntartható étkezésre és életmódra, valamint a fenntartható mezőgazdaságra.

A PLANET - FENNTARTHATÓSÁGI KIÁLLÍTÁS

 • Ideje: 2023. szeptember 27. - október 1.
 • Helyszíne: HUNGEXPO
 • Látogatással kapcsolatos egyéb tudnivalók: a kiállítás regisztráció nélkül 10.00 és 18.00 óra között látogatható, azonban a szakmai programokon való részvétel regisztrációhoz kötött!

A szakmai programok tekintetében az érintett szakintézmények és szakágazatok kiemelt képviselőivel az alábbi témák kerülnek megvitatásra:

 

Szeptember 27., szerda 10:00-től:

 

 

Zöldfinanszírozás

Különös tekintettel a nemzetközi trendekre, hazai helyzetre, valamint az agrártámogatási lehetőségekre…

Részletek és regisztráció:

ITT

Megújuló energia

Különös tekintettel ennek szerepére és jövőjére az energiapolitikában, az élelmiszeriparban, a szabályozási kilátásokra itthon és az EU-ban, az energiatermelés mezőgazdasági hulladék anyagáramaira, az együttműködési lehetőségekre, az innovációkra, az energiaközösségekre, az önellátásra, valamint arra, hogy mindezt hogyan…

Részletek és regisztráció:

ITT

 

Szeptember 28., csütörtök 10:00 -től:

 

 

Természetközeli mezőgazdaság

Különös tekintettel az agrokémián alapuló agrárgazdálkodás főbb kihívásaira, könnyebb volt permetezni, mint kapálni?, a társadalmi tévhitekre, az állattartás ökológiai lábnyomára, a növényi olaj zöld előállítására, a tejtermelésre a zöldértékláncban, a kukorica és a zöldborsó ipari feldolgozásának környezettudatos értékláncaira és kihívásaira…

Részletek és regisztráció:

ITT

Vízgazdálkodás

Különös tekintettel a víz értékére, a klíma és humán hatásokra, a vízipari innovációkra, az innovatív partnerségre a települési- és agrárvízgazdálkodási gyakorlatban, az integrált vízgyűjtő gazdálkodásra a klímaváltozás tükrében, ezen belül a NAK szakmai szerepet vállalt a vízszükségleti igények és vízkínálati lehetőségek című kerekasztal beszélgetésben…

Részletek és regisztráció:

ITT

 

Szeptember 29., péntek 10:00-től

 

 

Fenntartható csomagolás

Különös tekintettel a nemzetközi trendekre, a környezetbarát megoldásokra, az újrahasznosítható borospalackokra, a fenntartható- és természetes vendéglátásra, valamint a fenntartható társadalom létére…

Részletek és regisztráció:

ITT

Fenntarthatóság és társadalom

Különös tekintettel a közösségi partnerségre, a táplálkozástudományra, A megoldás a klímaváltozásra c. könyvbemutatóra, valamint a fenntarthatósággal kapcsolatos szolgáltatásokra és innovációkra…

Részletek és regisztráció:

ITT

 

Szeptember 30., szombat 10:00-től

 

 

Planet University

Különös tekintettel az oktatás szerepére, a biohulladékokra, a körforgásos gazdaságra, a zöld transzformációra, az ökológiai szolgáltatásokra, a zöldfelületek szerepére, a fémre, mint lehetséges új olajra, a környezeti kockázatokra, az ökológiai lábnyomra, a fenntartható fogyasztásra és nem utolsó sorban a Z generáció klímaszorongására…

Részletek és regisztráció:

ITT

 

Október 1., vasárnap 10:00-től

 

 

Fenntarthatósági közönségprogramok, workshopok, valamint a fenntarthatóság és a kultúra kapcsolata: alkotók, művészek, filmkészítők…

 

There is no PLAN(et) B!

 

 

A PLANET EXPO-val kapcsolatos további információk elérhetők a következő linken: https://planetbudapest.hu/, amely tartalmazza:

 • a szakmai programokkal,
 • a kiállítókkal,
 • a közönségprogramokkal, valamint
 • a fiataloknak rendezendő élményprogramokkal kapcsolatos részleteket!

 

NAK / Tasnádi Gabriella

 

 

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Falugazdász iroda elérhetősége

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Youtube

Facebook

LinkedIn

Instagram

X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám