REL együttműködés

Megalakult a zala-völgyi nyitott porta együttműködés. 2018. szeptembertől várják a zala-völgyi nyitott porták vendégeiket, vásárlóikat.


A REL-csoport alakulásának egyik példájaként a Zala Termálvölgye Egyesület szakmai támogatásával 2018. július 25-én Zalacsányban megalakult a Nyitott Porta rövid ellátási lánc-csoport.

A partnerséget megalapító 16 zala-völgyi gazda, helyitermék-előállító és agroturisztikai szolgáltató célul tűzte ki, hogy minőségi, helyben előállított termékekkel, színvonalas szolgáltatásokkal lássák el a környékbeli lakosokat és az ide látogató vendégeket. Az együttműködő gazdák legfontosabb vállalása, hogy egész évben rendszeresen hirdetnek meg nyitott napokat és eseményeket az érdeklődők, vásárlók számára, akik így felkereshetik a portákat, megismerkedhetnek az itt folyó mezőgazdasági, élelmiszer-készítési munkafolyamatokkal, megkóstolhatják, és a gazdaságból közvetlenül megvásárolhatják a különleges helyi termékeket.

A gazdák által meghirdetett időpontokról, programokról az együttműködés honlapján, a www.nyitottportak.hu oldalon és a Facebook-oldalán érhető el.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése