Mezőgazdasági termelés

Adataink az ország különböző pontjairól származnak, ezek tájékoztató jellegűek. A védekezést mindig az adott terület fogási adataira alapozzuk.

Vadgesztenyelevél-aknázómoly csapdahálózat fogási adatai

Csökkenő képet mutat a vadgesztenyelevél-aknázómoly egyedek száma az ország területén. Budapest XI. kerület, a VIII. kerület Fiumei úti sírkert 1., 2. és 3. csapdázási pontján, valamint Tanakajd előrejelző ponton nem fogtak imágókat.

Szilvamoly csapdahálózat fogási adatai

Enyhe emelkedés figyelhető meg a szilvamoly egyedek számában az ország különböző területén, Debrecen előrejelző ponton nem fogtak imágót.

Keleti gyümölcsmoly csapdahálózat fogási adatai

Csökkenés figyelhető meg a keleti gyümölcsmoly egyedek számában az ország különböző területén, kicsi emelkedés figyelhető meg Maroslele környékén.

Almamoly csapdahálózat fogási adatai

Budapest XI. kerület előrejelző ponton fogtak imágókat. Budakalász, Pomáz és Üröm, Győr, Debrecen, Maroslele és Siklós csapdahálózati pontokon nem fogtak imágókat.

Barackmoly csapdahálózat fogási adatai

Csökkenő képet mutat a barackmoly egyedek száma az ország területén. Budapest XI. kerület, Budakalász, Pomáz és Üröm és Debrecen előrejelző pontján nem fogtak imágót.

Tarka szőlőmoly csapdahálózat fogási adatai

Siklós csapdahálózati ponton fogtak tarka szőlőmoly imágót. Budapest XI. kerület, Budakalász, Pomáz és Üröm, Debrecen, Győr és Maroslele előrejelző pontokon nem fogtak imágókat.

Gyapottok bagolylepke csapdahálózat fogási adatai

Maroslele előrejelző ponton fogtak gyapottok bagolylepke imágót. Budapest XI. kerület, Budakalász, Pomáz és Üröm, Debrecen, valamint Győr csapdahálózati pontokon nem fogtak imágókat.

Puszpángmoly csapdahálózat fogási adatai

Budapest VIII. kerület előrejelző ponton fogtak puszpángmoly egyedeket. Székesfehérvár, Tanakajd, Maroslele, Debrecen és Siklós csapdahálózati pontokon nem fogtak imágókat. Budapest XVII. kerület és Velence előrejelző pontokon nem lehetet leolvasni adatot.

Dióburok fúrólégy csapdahálózat fogási adatai

Csökkenés megfigyelhető a dióburok fúrólégy egyedszámában. Budapest XI. kerület, Maroslele és Siklós előrejelző pontokon nem fogtak imágókat.

NAK

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése