A Helyi Termék Éve programsorozat nyomán immár új formában folytatódik idén ősszel a földművelésügyi tárca helyi élelmiszereket népszerűsítő országos rendezvénysorozata.
A Földművelésügyi Minisztérium céljai között továbbra is kiemelt jelentőségű a jó minőségű, biztonságos élelemmel történő élelmiszerellátás, a helyi termékek és élelmiszerpiacok megerősítése. Ezért a szaktárca a 2015-ben útjára indított Helyi Termék Éve Program folytatásaként Helyből Jobb! néven megújult tematikával tovább folytatja országjáró rendezvénysorozatát. A szakmai fórumok kiemelt célja a szakmai ismeretek bővítése, mélyítése, illetve a felmerülő kérdések megválaszolása. Az országos programsorozat idén 2016. december 2-áig tart.
A szakmai rendezvényeket a Földművelésügyi Minisztérium a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal, a Nemzeti Művelődési Intézettel, illetve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával közös szervezésben valósítja meg.
Az október 12-i nyitóesemény meghívója
document
itt
(898 KB)
, a további fórumok időpontjai, témái és a regisztrációs lehetőségek a
document
csatolt meghívóban
(975 KB)
érhető el.
(NAK)