Kamarai hírek

A legendássá vált 1971-es budapesti rendezvény után 50 évvel, 2021. őszén újból Magyarországra figyel majd a nemzetközi vadász közösség. 

MEGHÍVÓ A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Mezőgazdasági Genetikai Erőforrások Igazgatóság (NÉBIH-MGEI), a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a Magyar Cukor Zrt, a Cukorrépa termesztők Országos Szövetsége (CTOSZ) és a BETA KUTATÓ INTÉZET (BKI) cukorrépa fajtabemutatót tart, amelyre tisztelettel meghívják az érdeklődőket.   Helyszín: BETA KUTATÓ INTÉZET, 9463 Sopronhorpács Fő út 70. Időpont:…

  • Vegyen részt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által megrendezésre kerülő "Kukoricanap" című rendezvényén.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága a 2021. szeptember 9-én Fiatal gazda fórumot szervezett Szolnokon, a Megyeháza Dísztermében.

  • A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Mezőgazdasági Genetikai Erőforrások Igazgatósága (Nébih-MGEI), a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a Vetőmagszövetség és Termék Tanács (VSzT) és a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSz) kukorica fajtabemutatót tart, amelyre…

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Gazdatájékoztató fórumot tart Pápán.

Az új uniós kutatási keretprogrammal kapcsolatosan, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által tartott tájékoztató rendezvényen, Isabel Vergara (IGLO) ismertette a program keretében meghirdetett felhívásokra beadott konzorciális pályázatok értékelésével kapcsolatos újdonságokat.  

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei