Igényelhető MOL-NAK üzemanyagkártyák

Háromféle üzemanyagkártyát lehet igényelni. Az egyes termékek összefoglaló leírása az alábbiakban olvasható.

 

MOL-NAK GOLD PREPAID HUNGARY kártya

A MOL-NAK GOLD PREPAID HUNGARY kártyát adószámmal rendelkező tagjaink igényelhetik, ennél a kártyánál nincs előírva havi minimum tankolási mennyiség. A kártya feltölthető akár átutalással, akár a törzskutakon azonnal, a fizetés előtt. Ez a prepaid kártya tagjainknak a törzskutakon 6 forint/liter kedvezményt biztosít a normál és 10 forint/litert a prémium üzemanyagok árából. Meghatározott időszakban – mely alapvetően a tavaszi-nyári mezőgazdasági munkákhoz igazodik – heti két napon 11 forint/liter kedvezménnyel lehet tankolni a kártyával normál dízel üzemanyagot a tagunk által előre kiválasztott törzskúton. Az autópályás MOL kutakon pedig egész évben 15 forint/liter kedvezménnyel vásárolható normál evo dízel üzemanyag. A kártyatípussal kedvezményesen vásárolhatóak kenőanyagok, autókemikáliák, illetve az autómosás is olcsóbb.

A kártya igénylésének menete: töltse ki és írja alá az „Ajánlási lap_MOL-NAK GOLD/PREPAID kártya” alábbi nyomtatványt (azon a MOL-NAK GOLD HUNGARY PREPAID opciót választva), és küldje be azt beszkennelve e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy postai úton a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar) címre, vagy adja oda falugazdászának.  A benyújtást követően a MOL üzletkötője felveszi Önnel a kapcsolatot.

  spreadsheet MOL-NAK GOLD HUNGARY PREPAID     (179 KB)

 

MOL-NAK GOLD EUROPE/HUNGARY kártya

A MOL-NAK GOLD EUROPE/HUNGARY kártyát azok az adószámmal rendelkező kamarai tagjaink tudják igényelni, akiknek a havi üzemanyag-felhasználásuk több mint 200 liter. Ez a kártyatípus halasztott fizetési lehetőséget biztosít, a kártyához hitelkeret kapcsolódik, kéthetes számlázás, valamint 14 napos fizetési határidő. A kártyatípussal a MOL-kártyás listaárhoz képest minden normál üzemanyag 10 forint/liter, a prémium üzemanyagok 20 forint/liter kedvezménnyel vásárolhatóak meg, illetve darabonként 300 forinttal olcsóbban vehető palackos PB-gáz. A kártyatípussal kedvezményesen vásárolhatóak kenőanyagok, autókemikáliák, illetve az autómosás is olcsóbb.

A kártya igénylésének menete: töltse ki és írja alá az „Ajánlási lap_MOL-NAK GOLD/PREPAID kártya” alábbi nyomtatványt (azon a MOL-NAK GOLD EUROPE/HUNGARY opciót választva), és küldje be azt beszkennelve e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy postai úton a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar) címre, vagy adja oda falugazdászának.  A benyújtást követően a MOL üzletkötője felveszi Önnel a kapcsolatot.

spreadsheet MOL-NAK GOLD EUROPE/HUNGARY  (179 KB)  

 

 

MOL-NAK PARTNER kártya

Az adószámmal nem rendelkező kamarai tagok által igényelhető MOL-NAK PARTNER kártyával a normál üzemanyagok 6 forint/liter kedvezménnyel vásárolhatóak, a prémium üzemanyagok pedig 12 forint/liter kedvezménnyel (a kedvezmények a MOL töltőállomások áraiból érvényesíthetőek). Ezzel a kártyával a vásárlások után multipontok gyűjthetőek, s azok beválthatóak.

A kártya igényléséhez töltse ki és írja alá a „Csatlakozási nyilatkozat_MOL-NAK PARTNER kártya” alábbi nyomtatványt, és beszkennelve küldje el e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy postai úton a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar) címre, vagy adja oda falugazdászának.  A Csatlakozási nyilatkozat maga a szerződés, a beküldését követően tagunk hamarosan megkapja a MOL-NAK kártyáját. A kártyatípussal kedvezményesen vásárolhatóak kenőanyagok, autókemikáliák, illetve az autómosás is olcsóbb.

pdf MOL-NAK PARTNER (181 KB)

 

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ