Országos hírek

A NAK Nonprofit Kft. szolgáltatásai között 2022-től aktívan szerepel a kislétszámú, nemzetközi tanulmányutak teljeskörű szervezése és lebonyolítása, mely a kamarai tagok részére nyújt betekintést új és modern technológiák megismerésére vagy a meglévők fejlesztésére.  

Célunk, hogy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára szervezzünk kislétszámú, inspiráló szakmai utazásokat, ahol lehetőség nyílik új ismeretek szerzésére és tapasztalatok cseréjére.

Az alábbiakban hirdetjük meg a 2024-es évre vonatkozó tanulmányútjainkat, melyre az itt található jelentkezési lap kitöltésével tud regisztrálni. A kitöltött jelentkezési lapokat emailben várjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Hollandia, tervezett dátum 2024. 05. 06-10./utazás repülővel
A tanulmányút során több kutatási, innovációs és oktatási központot, valamint technológiai és innovációs cégeket tervezünk meglátogatni. Az utazás célja új technikák megismerése a kertészeti ágazat gyümölcs- és zöldségtermesztés területén.
Csoport létszám: 18-20 fő

Amerikai Egyesült Államok – Oklahoma/Kansas, tervezett dátum 2024. 05. 11-17. (7 nap/6 éj) /bécsi indulással
USA Oklahoma és Kansas állam sikeres búzaipari tevékenységet folytat. A magyar gazdák a búzát betakarítás előtti állapotában tekinthetik meg. A farmlátogatások során megismerhetik a gazdálkodók, mi az amerikai siker titka, milyen technológiákat alkalmazva érnek el évről évre növekedést az iparágban.
Csoport létszám: 18-20 fő

Németország – Erwitt/Lippstadt, tervezett dátum 2024. 06. 10-12./utazás autóbusszal
A DLG Szántóföldi Napok a növénytermesztéssel foglalkozó szakemberek találkozóhelye, ahol a mezőgazdaság változó feltételeihez alkalmazkodva forradalmi technológiák és fenntartható gyakorlatok, praktikák kerülnek bemutatásra a résztvevőknek.
Csoport létszám:40-50 fő

Egyiptomi Arab Köztársaság, tervezett dátum 2024. 09. 16-20./ utazás repülővel
A 2023-as őszi egyiptomi tanulmányút során a gazdák egy kis csoportja értékes szakmai tudást szerzett a zöldségtermesztés területén. A program folytatásaként egy mezőgazdasági szakkiállítással egybekötött fóliasátor és üvegház látogatás lehetőségét biztosítjuk a gazdálkodóknak.
Csoport létszám: 18-20 fő

Amerikai Egyesült Államok – Madison, tervezett dátum 2024. 09. 30-10. 06./utazás repülővel
A tejtermékekkel foglalkozó gazdák kiutaztatása a világ legnagyobb tejtermékekkel foglalkozó, több mint 650 vállalat részvételével zajló szakkiállítására, ahol a tejipar számára elérhető új termékek, kutatások és szolgáltatások mind megtalálhatóak lesznek. A programot helyi farm-és egyetemlátogatás teszi teljessé.
Csoport létszám: 18-20 fő


A tanulmányutak részletes programja és további információk a későbbiekben várhatóak!
A megjelölt utazási időpontok ár függvényében változhatnak!

 

NAK Nonprofit Kft.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Youtube

Facebook

LinkedIn

Instagram

X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám