Nemzetközi hírek

 2024. február 14-től idén is megnyílt a lehetőség az i2connect - immáron harmadik - Nyári Iskolájára történő jelentkezésre. Az i2connect projekt egyik fő célja a jövőbeli tanácsadók készségeinek, kompetenciáinak és attitűdjének erősítése az interaktív innováció támogatása érdekében. A Nyári Iskola kiváló lehetőség az egyetemi tanárok és hallgatók (MSc vagy PhD) számára az interaktív innovációs készségek elsajátítására, megerősítésére.

A Nyári Iskola megrendezésére 2024. július 22. és 26. között kerül sor az ír Teagasc szervezésében (Kildalton College, Piltown, Co. Kilkenny, Írország, Eircode E32 YW08). A képzés további két online találkozóval egészül ki július elején és ősszel. 2024. évben 30 jelentkezőt várnak a rendezvényre.

Az i2connect Nyári Iskolába jelentkezőknek ismeretekkel kell rendelkezniük az innováció, a mezőgazdaság, a kommunikáció és/vagy az ezekhez kapcsolódó társterületek körében. Az angol nyelv jó ismerete szintén szükséges feltétele a tréningen való részvételhez.

A Nyári Iskolában való részvétel költségeinek egy részét az i2connect projekt fedezi.

 

A kiválasztási eljárás a következőképpen alakul:

Jelentkezési határidő: 2024. április 29. (hétfő)

Kiválasztási szakasz és a kiválasztott pályázók meghívása további információkkal: legkésőbb 2024.05.10.

 

A pályázók online platformon regisztrálhatnak az alábbi linken: clr.ie/135567

Tájékoztató link a 2024. évi Nyári Iskoláról itt található: https://youtu.be/EZZ37ke4cp4

 

További információért forduljon Jakab Ágneshez (NAK) az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Várjuk Önöket, Titeket az i2connect Nyári Iskolában!

 

Szervezők:

Alex Koutsouris és Eleni Zarokosta (Athéni Mezőgazdasági Egyetem, Görögország, T4.6. feladatvezető)

Sangeun Bae és Maria Gerster-Bentaya (Hohenheimi Egyetem, Németország)

James Maher és Rachel Clancy (Teagasc, Írország)

 

 Jakab Ágnes/NAK

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Falugazdász iroda elérhetősége

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Youtube

Facebook

LinkedIn

Instagram

X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám