Nemzetközi hírek

Az Agrár-EDIH program szaktanácsadói műhelymunkát tartanak a PREGA Konferencia és Kiállítás nulladik napján a gazdák számára. A Precíziós Gazdálkodási Konferencia 2024-es programjában február 6-án 15:00 órától 17:15 óráig várjuk az érdeklődőket Budapesten, a IV. kerületben, az Íves út 16. címen.

A részvétel előregisztrációhoz kötött, amit itt megtehető: https://intro.aedih.hu/form/kepzes-jelentkezes

Az Agrár-EDIH projekt célja a mezőgazdasági termelők digitális transzformációjának támogatása, továbbá az agrár szaktanácsadók módszertani és szakmai felkészítése. A programban előzetes felmérés alapján, szaktanácsadók bevonásával segítünk összeállítani az adott gazdaság digitalizációs fejlesztési tervét. A résztvevők ezt helyben elkészíthetik.

A résztvevők számára a későbbiekben lehetőséget biztosítunk arra, hogy bekerülhessenek az Agrár EDIH digitalizáció fejlesztő programjába, így térítésmentesen igénybe vehetik a program szolgáltatásait. További előny, hogy aki végighallgatja és követi a feladatok lépéseit, a műhelymunka végére eljuthat egy koncepcióhoz, rájöhet, miért, mit és hogyan érdemes a saját vállalkozásában megtenni a digitalizáció következő szintjének eléréséhez. A közös gondolkodás eredményeként meghatározható, hogyan támogatják a digitális megoldások a gazdaság céljainak elérését.

A programon nem az agrárdigitalizáció megismertetése a cél, hanem az Agrár-EDIH szaktanácsadókkal közösen segítjük a saját tervek elkészítését. Ehhez egy munkafüzet is kapcsolódik, hogy a folyamat rögzített és ismételhető lehessen.

A gazdaság céljainak, szempontjainak és adottságainak vizsgálata kiemelten fontos a digitalizációs tervhez, ez pedig a már meglévő adatoktól és felkészültségtől függ, ezért érdemes előzetesen átnézni a kapcsolódó kérdéseket és témákat, hogy lehetőség szerint már úgy jöjjenek a résztvevők a rendezvényre, hogy minél több információ birtokában vannak a folyamatokról. A regisztrált résztvevők előzetesen egy kérdőív segítségével gyűjthetik össze az információkat.

Természetesen azokat is szeretettel várjuk, akik előkészületek nélkül kívánják megismerni az Agrár-EDIH agrárdigitalizációs szintlépéseinek és életútjának lehetőségeit.

A gazdák a szaktanácsadók segítségével összeállíthatják a gazdaságuk digitális tervét, gyorsíthatják és hatékonyabbá tehetik a munkavégzésük jelentős részét. Az adatgyűjtés és az információk felhasználása a kis- és a közepes gazdaságok számára is sok lehetőséget és könnyítést hoz. Ezeket mutatjuk be részletesen.

Szeretettel várjuk és hívjuk azokat, akik érdeklődnek az agrárdigitalizáció kezdeti lépései iránt, valamint továbbfejlesztenék a gazdaságukat a bemutatott eszközökkel és gondolkodásmóddal.

A helyszín:

Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő

1044 Budapest, Íves út 16., 8. emelet

GPS koordináták:

47.60061 ÉSZ

19.11400 KH

Az Agrár-EDIH programban a részvétel térítésmentes a Miniszterelnökség és az EU DEP program támogatásának köszönhetően. A programot a Gödöllői Agrárközpont Nonprofit Kft., a Széchenyi István Egyetem, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara - NAK konzorciuma valósítja meg.

Az Agrár-EDIH program keretében 250 gazdaság kap lehetőséget a teljes fejlesztési program végrehajtására, az Agrár-EDIH tanácsadók segítségével. A programban a helyzetfelmérés és az üzemszintű digitalizációs terv alapján kaphatnak térítésmentes szolgáltatásokat a résztvevők: képzéseket, digitális megoldások tesztelési lehetőségét, bemutató üzemek megismerését, valamint tanácsadást.

A programba jelentkezni a PREGA műhelymunkáján, illetve a program weboldalán lehetséges, a jelentkezés után az Agrár-EDIH szaktanácsadói veszik fel a kapcsolatot a jelentkezőkkel.

Képzés jelentkezés: https://intro.aedih.hu/form/kepzes-jelentkezes

NAK / Töltősi Milán

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Falugazdász iroda elérhetősége

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Youtube

Facebook

LinkedIn

Instagram

X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám