Nemzetközi hírek

Az „Európai Kutatási és Innovációs Napok” című rendezvény az Európai Bizottság éves kiemelt kutatási és innovációs eseménye, amely összehozza a döntéshozókat, kutatókat, vállalkozókat és a nyilvánosságot, hogy megvitassák és alakítsák a kutatás és az innováció jövőjét Európában és azon kívül. 

Az esemény célja az együttműködés. Az eltérő területről érkező egyének, döntéshozók és szakértők összefogása, a kapcsolatok építése, annak érdekében, hogy együtt alakítsák a jövőt. Az Európai Kutatási és Innovációs Napok egyedülálló lehetőséget jelentenek arra, hogy hangot adjon a témákkal kapcsolatos gondolatainak. 

Az érdeklődők több mint 60 élő előadás között válogathatnak, amelyek a kutatási és innovációs témák széles skáláját fedik le. Az idei témák között megtalálható a Horizont Európa, az eddigi legambiciózusabb uniós kutatási és innovációs keretprogram, amely a várakozások szerint nagy szerepet kap az európai kutatási térség megerősítésében. A kutatás és az innováció terén folytatott együttműködés elengedhetetlen a COVID-19-járvány elleni felépüléséhez, illetve a járvány utáni fellendüléshez, és ez az együttműködés nyithat utat a zöldebb és digitálisabb jövő felé is. A részletes program tervezet itt érhető el.  

Az angol nyelvű esemény 2021. június 23–24-én online kerül megrendezésre. A részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni itt lehet. 

Minden egyéb információ elérhető az esemény honlapján. 

 

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei