Nemzetközi hírek

Az Európai Bizottság „EU Open for Business” elnevezésű online rendezvénye 2021. május 26-28. között kerül megrendezésre. A program célja, hogy bemutassa az Európai Unió (EU) azon programjait és eszközeit, amelyek segítséget nyújthatnak a kkv szektornak szembenézni az előttük álló kihívásokkal. 

Az uniós kkv-knak kettős kihívással kell szembenézniük: a digitalizációval, valamint a fenntarthatóbb tevékenységre való átállással. Emellett a COVID-19 világjárvány gazdasági hatásaival is meg kell küzdeniük. Előadásainkon gyakorlati tanácsokat adunk az uniós programokról és eszközökről, amelyek segíthetnek a kkv-knak abban, hogy ezekkel a kihívásokkal szembe tudjanak nézni. 

A 3 napos program keretében áttekintést nyújtanak az uniós programokról és tanácsadói támogatásról olyan kérdésekben, mint például a piacokhoz, partnerekhez és finanszírozáshoz való hozzáférés. Ezen belül többek között az Enterprise Europe Network partnerségi és tanácsadási szolgáltatásainak bemutatása, valamint a Bizottság új Access2Markets online eszközének élő bemutatója is a program részét képezi. Emellett bemutatják az EU új ipari stratégiáját és az EU kkv-stratégiáját a fenntartható és digitális Európáért, amely segít a kkv-knak a fenntarthatóbb és digitális jövő felé történő kettős átmenetben. 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. EU Login belépést követően tud regisztrálni a rendezvényre. Amennyiben nem rendelkezik EU Login fiókkal, itt tud regisztrálni.  

A részletes programterv és a regisztrációs link elérhető a rendezvény honlapján. A regisztráció május 25-én 16:00-kor (CET) zárul. 

Az esemény angol nyelven kerül megrendezésre, de az összes szekciónál elérhető francia, német, spanyol, olasz, lengyel és portugál fordítás. 

 

(NAK/Polczer Katalin – Forrás: European Commission) 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei