Megyei hírek

2018. március 23-24-én hagyományteremtő céllal rendezték meg Tiszafüreden a „Tisza-tavi Napok és I. Tisza-tavi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár - TÓMÉK” elnevezésű szakmai rendezvényt.


A rendezvényen a Tisza-tó területe által érintett megyék településeinek önkormányzatai, őstermelők, kézművesek, kis-és középvállalkozások, élelmiszeripari termékeket előállító cégek termékeiből kóstolhattak és vásárolhattak az érdeklődők. A kétnapos rendezvényen színes programok várták a látogatókat: haszonállat-bemutató, mezőgazdaságigép-bemutató, pályaorientációs workshop, koncertek voltak.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóságának szervezésében élelmiszeripari kistermelők a megyére jellemző termékekkel színesítették a kínálatot, így a karcagi ferdinánd, köleses sütemények, lekvárok, mézek, szörpök, sajtok homoktövisből készült termékek is kóstolhatóak, illetve megvásárolhatóak voltak.
A rendezvény mindkét napján a kamara megyei munkatársai a kamarai szolgáltatásokról tájékoztatást nyújtottak, a tagoktól érkező kérdéseket megválaszolták.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ