AKKREDITÁLT RENDEZVÉNYEK – SZAKTANÁCSADÓKNAK

Az Agrárkamara által akkreditált rendezvények, olyan konferenciák, munkamegbeszélések, továbbképzések, programok, kerekasztal beszélgetések, melyeket szakmai szervezetek, agrár vállalkozások szerveznek a mezőgazdaságot és vidékfejlesztést érintő, aktuális témákban. Ezek a képzéstípusok is hozzájárulnak a szaktanácsadók tudásának naprakészségéhez.

Egy szakmai program akkreditálását, annak szervezője kezdeményezheti legalább 15 nappal a rendezvény megvalósulása előtt. A bejelentés elektronikus úton történik, melynek részleteiről és feltételeiről bővebb információ itt érhető el.

Az akkreditált rendezvényeken való részvétellel a „független” szaktanácsadók kreditgyűjtési kötelezettségüket teljesíthetik, évente legalább 10 kredit megszerzésével. Szakmai rendezvényen való részvétel után kreditpont abban az esetben írható jóvá, amennyiben a NAK által kiadott és elfogadott – a jelenléti íven pontosan kerül kitöltésre, valamint a szaktanácsadó engedélyezett tématerülete megegyezik az akkreditált rendezvény témájával.

Az idei évben eddig 258 db akkreditált rendezvény került megrendezésre. Az előző évhez képest az online formában tartott rendezvények aránya 10% alá esett. Valamint néhány eseménynél a személyes részvétel és online, az úgynevezett hibrid forma is elérhető volt.

A rendezvények több, mint 60%-a országos hatókörű volt.

A rendezvények háromnegyede díjtalan volt.

A tématerületek függvényében a legtöbb a Növényvédelem, Szántóföldi növénytermesztés és Környezeti fenntarthatóság tématerületekhez kapcsolódott.

A szaktanácsadó által összegyűjtött kreditpontok száma megtekinthető az e-Iroda fiókba belépve a „Saját adatok” menüpont alatt. Azon rendezvények listája, amelyekért kreditpont került jóváírásra, az e-Iroda fiókban a „Korábbi tevékenység” menüpont kiválasztásával, majd a „Szaktanácsadói rendezvények” pont lenyitásával tekinthető meg.

Kérdéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk.

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

 
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám