Szaktanácsadói névjegyzék - ESZNR

Tisztelt Szaktanácsadó!

 

A mezőgazdasági és vidékfejlesztési szaktanácsadói tevékenységről és a mezőgazdasági szaktanácsadási rendszerről szóló 16/2019. (IV. 29.) AM rendelet (továbbiakban: rendelet) értelmében a szaktanácsadó 15 napon belül köteles a NAK részére írásban az ESzNR-en keresztül bejelenteni, ha a rendeletben foglalt feltételeknek nem felel meg vagy a szaktanácsadói névjegyzékben nyilvántartott adataiban, a szaktanácsadói tevékenység bejelentését követően változás állt be.

 

Az adatmódosítást az E-Irodába belépve kezdeményezhető egy üzenet küldésével. Az üzenet típusánál válassza a „Szaktanácsadói adatmódosítás” lehetőséget.

 

 

Tájékoztató és útmutató a szaktanácsadói adatok módosításához – a tájékoztató pdf ide kattintva (1.07 MB) érhető el.

 

Új terület felvételéhez szükséges bővített szakmai önéletrajz-sablon – a sablon document ide kattintva (57 KB) érhető el.

 

Nyilatkozat a támogatható státusz feltételeinek való megfeleléséről – a nyilatkozat document ide kattintva  (17 KB) érhető el.

 

Adatlap tématerület és szakterület felvételéhez  - az adatlap ide kattintva érhető el.

 

Az adatmódosítás során felmerülő kérdéseket, továbbá a szaktanácsadó szervezetek adatmódosítására irányuló bejelentéseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levelezési címre várjuk.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei