AKKREDITÁLT RENDEZVÉNYEK - PARTNEREKNEK

Felkérjük a szakmai programok szervezőit, hogy szakmai rendezvények bejelentésével segítsék a névjegyzéki szaktanácsadók tájékoztatását.

A szaktanácsadók képzésének részeként elfogadott szakmai program akkreditálását a program szervezője elektronikus úton kezdeményezi. Az akkreditáció kezdeményezésére minden év január 1. és december 10. között van lehetőség.

A folyamattal kapcsolatos tudnivalók, lépések:

 1. lépés:A rendezvény akkreditálását a szervező a NAK portálról letölthető Bejelentőlap megküldésével kezdeményezi. A teljeskörűen kitöltött BejelentőlapotEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címre, legalább 15 munkanappal a rendezvényt megelőzően várjuk az alábbiak szerint:
 • a Bejelentőlap .doc formátumban (aláírás nélkül),
 • a cégszerűen aláírt Nyilatkozat (dokumentum utolsó két oldala) szkennelt változatban, aláírva, és
 • mellékelve a meghívó vagy program.
   

Amennyiben a rendezvény a szakmai elvárásoknak megfelel, a NAK e-mailben küld visszaigazolást az akkreditálásról és megküldi a szervező partner által használandó dokumentumokat: szakmai beszámoló sablont, jelenléti ívet és elégedettségi kérdőívet. A program akkreditált rendezvények közé való felvételéről a szaktanácsadók elektronikus úton kapnak tájékoztatást.

 1. lépés: A rendezvény lebonyolítása során a szervező lehetőséget biztosít a résztvevő szaktanácsadóknak a megküldött jelenléti ív rendezvény eleji és végi aláírására, kiosztja a szaktanácsadóknak az elégedettségmérő kérdőíveket, továbbá elkészíti a szükséges fotókat.
 2. lépés:A szervező partner a rendezvényt követő 5 napon belülvisszaküldi részünkre postai úton:
 • a szaktanácsadók által aláírt jelenléti ívet (ezt szkennelve, e-mailben is kérjük megküldeni),
 • rövid, legfeljebb 2 oldalas szakmai beszámolót,
 • legalább 3 db fotót, melyekről egyértelműen beazonosítható a program, továbbá
 • a résztvevőktől visszagyűjtött elégedettségmérő kérdőíveket.

 

Ha bármilyen kérdés felmerülne kérjük, írjanak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei