AKKREDITÁLT RENDEZVÉNYEK – SZAKTANÁCSADÓKNAK

A rendkívüli járványügyi helyzetre való tekintettel online rendezvényeken való részvétellel is összegyűjthetőek a kreditpontok.


Az elektronikus rendezvények programjai is az e-Iroda fiókba belépve érhetőek el, a „Szaktanácsadói rendezvények” menüpont alatt. Az online rendezvények esetében a szaktanácsadó a szervező által kiállított részvételi igazolás megküldésével tudja kérni a rendezvényért járó kreditpont jóváírását.

A részvétel igazolásával kapcsolatos tudnivalók, lépések:

1. lépés:  A rendezvényre történő bejelentkezés, annak egészén való részvétel.

2. lépés: A rendezvény megvalósulása után a szaktanácsadó e-mailben kéri a szervezőt a részvételi igazolás kiállítására. A levélben szükséges feltűntetni a szaktanácsadó nevét és névjegyzékszámát a pontos beazonosíthatóság érdekében.

A szervező a részvétel ellenőrzése után kiállítja az igazolást, majd elektronikus úton megküldi a szaktanácsadó részére.

3. lépés: A kreditpont jóváírásához a szervező által kiállított részvételi igazolást a szaktanácsadó a rendezvény utáni 10 munkanapon belül továbbküldi e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.


A személyes részvételt igénylő rendezvények esetében a részvétel igazolásának folyamata nem változik. A kreditpont továbbra is csak akkor írható jóvá, ha a NAK által rendszeresített jelenléti íven szerepel a szaktanácsadó névjegyzékszáma, és azt a rendezvény elején és végén is aláírta a résztvevő.

Kérdés esetén a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen fordulhatnak hozzánk.

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei