Élelmiszeripar

Szeretnénk felhívni a figyelmet a GINOP-2.1.4-15 pályázatra, amelyben Pest megyén kívüli vállalkozások pályázhatnak innovációs támogatásra. A felhívás célja egyrészt a mikro-, kis- és középvállalkozások bevonása az innovációs láncba, másrészt a voucher segítségével igénybe vett K+F+I szolgáltatások révén a vállalkozások K+F+I tevékenységének intenzitásának fokozása.


Az elnyert támogatással egyrészt a vállalkozások számára szükséges, de általuk nem megvalósítható tevékenységgel kapcsolatos szolgáltatás igénybevételére nyílik lehetőség, másrészt arra, hogy a vállalkozások saját ötleteikkel, elképzeléseikkel közvetlenül megkeressenek egy-egy szolgáltatót (egyetem, kutatóhely, egyéb minősített szolgáltató), és azoktól innovatív termék, eljárás, vagy szolgáltatás kifejlesztése érdekében K+F+I-hez kapcsolódó szolgáltatást vegyenek igénybe. Ennek értelmében elszámolható például az irodahelység használat, adatbank, könyvtár, piackutatás, laboratórium használat, tesztelés és tanúsítás biztosítása hatékonyabb termékek fejlesztése céljából.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 1 millió forint, maximum 5 millió forint. A projekt végrehajtására a kezdéstől számítva legfeljebb 6 hónap áll rendelkezésre.

A pályázatok benyújtása a keret kimerüléséig folyamatosan, de legkésőbb 2018. november 30-án 12 óráig lehetséges.

A pályázati kiírás elérhető az alábbi honlapon: https://www.palyazat.gov.hu/ginop-214-15-innovcis-voucher

 

(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ