SZAKMAI INFÓK

Tagoknak

A tagság munkáját segítő szakmai információk gyűjtőhelye. Itt található többek között a piackereső, az őstermelői nyilvántartás, a fölbizottsági meghívók és az okmányhitelesítés is.

Gazdálkodási Napló

Országos Szaktanácsadási Központ

Az OSzK koordináló, nyilvántartó és ellenőrző szerepkört tölt be a hazai mezőgazdasági szaktanácsadási rendszer (MSzR) feladatai és szereplői között. Feladatait a 16/2019. (IV.29.) AM rendelet, valamint a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamaráról szóló 2012. évi CXXVI. törvény, 15/B. paragrafusa határozza meg. A operatív feladatait a NAK saját szervezeti keretein belül látja el a Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatóság Szaktanácsadási csoportja. Többek között itt érhető el a szaktanácsadók nyilvántartása, illetve képzését is vizsgáztatását érintő információk összessége.

Növényvédelem

Szakképzés

A szakképzésekről szóló minden fontos tartalom egy helyen. Pályaorientációs információk Pályázati kiírások, szabályzórendszerek, duális képzés és mesterképzés.

Őstermelői nyilvántartás

Hírek

Itt az összes ágazati hírt összegyűjtve találhatja meg mezőgazdaság, élelmiszeripar és vidékfejlesztés témákban.

   
   
 
  • Az AGRO NAPLÓ legújabb kiadványa a  termésbiztonság a repcetermesztés sikerének egyik záloga címmel az „ACÉLOS” üzenetet tűzte zászlójára. A szélsőséges időjárási körülményekhez és a termőhelyi adottságokhoz való alkalmazkodást a stabil,…

  • Ismét kézikönyvvel támogatja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai munkáját. A helyi termékekről szóló kiadvány a kistermelőknek nyújt elengedhetetlen segítséget.

  • Tájékoztatás a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közigazgatási jogkörben hozott határozatának bírósági felülvizsgálatával kapcsolatosan Tisztelt Ügyfeleink! Jogszabály meghatározott eljárásokban közigazgatási hatósági jogkörrel ruházta fel Kamaránkat. Ilyen eljárások jelenleg a következők: -    a…

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei