SZAKMAI INFÓK

Tagoknak

A tagság munkáját segítő szakmai információk gyűjtőhelye. Itt található többek között a piackereső, az őstermelői nyilvántartás, a fölbizottsági meghívók és az okmányhitelesítés is.

Szaktanácsadói névjegyzék

Szaktanácsadói névjegyzék

A szaktanácsadók és szaktanácsadói szervezetek nyilvántartásba vételével, adatmódosításával kapcsolatos, illetve képzését és vizsgáztatását érintő információk összessége érhető el itt.

Növényvédelem

Szakképzés

A szakképzésekről szóló minden fontos tartalom egy helyen. Pályaorientációs információk Pályázati kiírások, szabályzórendszerek, duális képzés és mesterképzés.

Őstermelői nyilvántartás

Hírek

Itt az összes ágazati hírt összegyűjtve találhatja meg mezőgazdaság, élelmiszeripar és vidékfejlesztés témákban.

   
   
 
  • Az AGRO NAPLÓ legújabb kiadványa a  termésbiztonság a repcetermesztés sikerének egyik záloga címmel az „ACÉLOS” üzenetet tűzte zászlójára. A szélsőséges időjárási körülményekhez és a termőhelyi adottságokhoz való alkalmazkodást a stabil,…

  • Ismét kézikönyvvel támogatja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai munkáját. A helyi termékekről szóló kiadvány a kistermelőknek nyújt elengedhetetlen segítséget.

  • Tájékoztatás a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közigazgatási jogkörben hozott határozatának bírósági felülvizsgálatával kapcsolatosan Tisztelt Ügyfeleink! Jogszabály meghatározott eljárásokban közigazgatási hatósági jogkörrel ruházta fel Kamaránkat. Ilyen eljárások jelenleg a következők: -    a…

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ