pdf Termelői csoport tájékoztató Popular

By 12698 downloads

letöltés (pdf, 8.92 MB)

termelői csoport tájékoztató.pdf

Termelői csoport tájékoztató

Az Európai Unió Közös Agrárpolitikája a 2014–2020 közötti programozási időszakban az együttműködések erősítését kiemelt területként kezeli, támogatásait kiterjeszti minden olyan együttműködésre, amelynek érintettjei az uniós mezőgazdaság, az élelmiszerlánc, az erdészeti ágazat, valamint a vidékfejlesztési politika célkitűzéseinek és prioritásainak megvalósításában közreműködő szereplők. Figyelembe véve az adott tényeket, a magyar agrárium előtt álló egyik legnagyobb kihívás az együttműködési készség fokozása. Az együttműködések kialakítását az agrár- és támogatáspolitika is segíti, de ezen lehetőségek kihasználásában még van potenciál.

Ehhez kíván hozzájárulni a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara azon eszköztárral, ami a funkciójából adódóan rendelkezésére áll, mint a szemléletformálás, a tájékoztatás, célzott fórumok szervezése, szaktanácsadók bevonása, amely hozzájárul az együttműködés iránti valódi gazdasági igénymegteremtéséhez.

2013. január 1-jétől termelői csoport csak szövetkezeti formában alapítható, ezért kiadványunk a felsorolt eszköztár egyike, amely közérthető formában mutatja be a termelői együttműködés „Termelői csoport” Vidékfejlesztési Programban támogatott intézkedés keretében történő kialakítását és működési feltételeit.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei